Villa: Branteviksvägen 76 – 4 – 50

by

Utgångspris: 9 500 000 kr

50


Välkommen till denna exceptionella skånelänga, smakfullt dold i den pittoreska omgivningen av det förtrollande fiskeläget Brantevik på Österlen. Ett mästerverk av tidlös elegans och modern komfort, denna bostad har genomgått en noggrann renovering och tillbyggnad för att lyfta den till enastående nivåer av exklusivitet.

Det ögonblick du kliver in och känner det kalla klinkergolvet under dina fötter och låter blicken svepa över de synliga bjälkarna och de elegant putsade väggarna, omsluts du av en varm och inbjudande atmosfär. Det välutrustade köket, komplett med en imponerande granitköksö, är en modern gastronomisk oas som erbjuder inte bara nödvändiga faciliteter utan även lyxiga detaljer som vinkylar, inbyggd kaffemaskin och en stilfull öppen spis som kombinerar klassisk charm med modern bekvämlighet. Golvvärmen på nedre våningen är en subtil påminnelse om omsorgen som lagts ned i varje detalj, vilket skapar en känsla av evig komfort och välbefinnande.

Den ultramoderna tillbyggnaden är en konstnärlig blandning av form och funktion, med stora fönsterpartier som släpper in rikligt med naturligt ljus och skapar en känsla av rymd och frihet. En elegant danskdesignad vedspis tillför en extra touch av välbefinnande och hjälper till att skapa en inbjudande atmosfär, medan skjutdörrarna som leder ut till trädgården skapar en perfekt symbios mellan inomhus och utomhus.

Badrummen är en hyllning till enkelhet och elegans, klädda i vacker gotländsk kalksten och återspeglar den samma känsla av lyx och bekvämlighet som genomsyrar hela bostaden.

Det charmiga gästhuset på 20 kvm erbjuder en avskild fristad för dina gäster, komplett med ett litet pentry och ett badrum klätt i gotländsk kalksten. Med en bedårande utsikt över den Natura-klassade betesmarken kan de njuta av lugnet och ro i fullständig komfort.

Med stranden bara en kort promenad bort och den närliggande båthamnen inom bekvämt räckhåll kan du enkelt utforska Österlens vackra omgivningar. Simrishamns rika utbud av faciliteter och restauranger finns också inom cykelavstånd, med smidiga tågförbindelser till Malmö och andra destinationer för att upptäcka ännu mer av denna enastående region.

Välkommen till ditt nya paradis, där tidlös charm möter modern lyx i en perfekt harmoni av stil och komfort.

Tveka inte att kontakta oss redan idag för att ta det första steget mot att förvärva denna enastående bostad och upplev Österlens oemotståndliga charm på sitt allra bästa.

 

Karta för Branteviksvägen 76

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-brantevik-simrishamns-kommun-branteviksvagen-76-21295113

Lämna en kommentar