Villa: Fredövägen 10 – 3 – 50

by

Utgångspris: 5 000 000 kr

50

Upptäck ditt drömhem vid havet – en fridfull tillflyktsort där varje dag blir en semester. Välkommen till detta charmiga fritidshus som erbjuder ett enastående boende med all den komfort du behöver för avkoppling och rekreation.

Stig in i huvudbyggnaden och känn omedelbart en känsla av hemtrevnad. Ett ljust och luftigt vardagsrum välkomnar dig med sina stora fönster som ramar in den förtrollande utsikten över viken. Slå dig ner i den bekväma soffan och låt lugnet från det omgivande landskapet omfamna dig.

Det rymliga köket är en kulinarisk oas med moderna apparater och gott om förvaringsutrymme, perfekt för att laga upp läckra måltider att avnjuta vid matbordet eller utomhus på den generösa uteplatsen.

Njut av ett avkopplande dusch efter bad i havet i det nyrenoverade och fräscha badrummet, komplett med alla bekvämligheter du kan önska dig. För att ytterligare förhöja din upplevelse finns även en tvättstuga för att göra vardagen enklare.

Gäststugan är perfekt för vänner och familjemedlemmar som kommer på besök. Med två välkomnande rum finns gott om plats för alla att känna sig hemma och njuta av sin vistelse.

Utomhusområdet är en riktig paradisplats. Den stora och härliga altanen erbjuder en fantastisk vy över vattnet och är den ultimata platsen för avkoppling och social samvaro. Koppla av och njut av en stjärnklar himmel från det inbjudande spabadet eller planera för framtida sommardagar med möjligheten att lägga till en pool på tomten. Gå ned till den gemensamma bryggan för ett dopp i havet eller för att ta en kvällstur med båten.

Ett garage finns på fastigheten för att skydda dina fordon, även om det kan kräva lite kärlek och omsorg för att återställa det till sitt bästa skick. Solceller är installerade för ett energieffektivt boende.

Sammanfattningsvis är detta fritidshus ett perfekt tillfälle att förverkliga din dröm om att äga ett sjönära paradis. Med en kombination av bekvämlighet, charm och enastående naturskönhet är detta verkligen en plats där minnen skapas och livet kan njutas till fullo. Missa inte chansen att kalla detta för ditt eget!

 

Karta för Fredövägen 10

https://www.hemnet.se/bostad/villa-3rum-fredon-nykopings-kommun-fredovagen-10-21333227

Lämna en kommentar