Villa Hagängsvägen 4 3 rum

by

Utgångspris: 6 700 000 kr

Ungefär 100 m till havet

Välkommen till en magisk plats att längta hem till när vardagen blir för hektisk.

På skärgårdsnära Håtö öster om Norrtälje hittar du detta unika året runt hus med utmärkt läge och en av områdets bästa trädgårdstomter som bjuder till både fest och lek. Från hus och tomt blickar man ut över havet som i en skärgårdsdröm. Bostaden säljs möblerad!

Det finns två hus uppförda på den ca. 2500 kvadratmeter stora tomten. Ett äldre hus från 70-talet som under åren haft löpande renoveringar och underhåll. Här finns 3 sovrum, kök, toalett och ett vardagsrum med utgång till terrassen där man kan njuta av en härlig måltid utan insyn. I källarplan finns bastu och duschutrymme som man når utifrån. Huset är både välplanerat och perfekt beläget på tomten så att det finns möjlighet att hyra ut för den som önskar.

Huvudhuset byggdes 2009 och har en hög standard på byggnadsmaterial och inredning. Boarean är 87 kvm och fördelar sig på 2 sovrum, kök, rymlig hall med klädkammare och duschrum med bastu. Vardagsrummet blir hemmets hjärta tack vare panoramafönster, generös takhöjd som skapar en fantastik rymd och ljusinsläpp för hela planet. Det finns tre dörrar från olika rum som gör att man enkelt och smidigt når trädäcket. Den stora altanen i syd/väst är ca. 50 kvm och är en fantastisk umgängesplats för familj och vänner. Bilen parkerar ni i carporten intill huvudhuset.

Med badrocksavstånd (100 meter) ligger en av områdets gemensamma badplatser där man med fördel kan ta sig ett uppfriskande morgondopp innan frukost. Lediga båtplatser finns.

Från bostaden tar du dig snabbt och smidigt till Stockholm på ca 55 minuter och Norrtälje ca 15 minuter där ett stort utbud av restauranger, matbutiker och shopping finns. Från Norrtälje busstation tar man buss, 631 eller 631X som är en direkt buss.

Bilderna kan inte bli så mycket bättre… Jo, möjligtvis i verkligheten!

Välkommen på visning!

 

Karta för Hagängsvägen 4

https://www.hemnet.se/bostad/villa-3rum-hato-norrtalje-kommun-hagangsvagen-4-16322042