Villa: Länna Norrbyvägen 137 – 4 – 50

by

Utgångspris: 8.000.000 kr

50

Nu kommer en alldeles egen udde ut på offentlig auktion klockan 11.00 fredagen den 15 mars 2024, på advokatens kontor i Norrtälje. Se bilagt dokument.

Välkommen till din drömdestination i Stockholms skärgård!
På en expansiv fastighet utmed udden, omfamnas du av en hisnande panoramautsikt över det glittrande vattnet. Här är varje ögonblick en målning av lugn och skönhet. Stig in i din egen idylliska värld, där varje detalj är designad för att förhöja din upplevelse av fridfullhet och avkoppling. Boningshuset på höjden med sitt generösa vardagsrum med en känsla av kommandobrygga, och sitt underbara kök med utsikt över Västerfjärden och Hornsholmen intill. Härlig känsla med genuina detaljer som till exempel den härliga öppna spisen med kassett och kakelugnsfunktion mot sovrummen. Sportstugekänsla i träinredningen med härliga tiljor och takbjälkar. Det finns tre sovrum, badrum med duschmöjlighet och separettoalett, trevlig hall samt en källare med ”teknikrum”. Utmed husets långsida mot havet finns en halvinglasad veranda och mot väster en altan. Huset är otroligt charmigt med många originaldetaljer från 1930-talet. På fastigheten hittar man också en pittoresk sjöbod med brygga med segelbåtsdjup där bastun bjuder in till avkoppling efter en dag full av äventyr, medan gäststugan intill lockar med sin gästfrihet och den härliga altanen väntar på att bli din oas vid vattnet. I samband med gäststugan hittar du ett riktigt bra garage med plats för två bilar.
Den egna udden gränsar till Tranviks naturreservat som ägs av Oscar Hirsch’s stiftelse. Här finns gott om rekreationsmöjligheter i den underbara skärgårdsmiljön. Tomten ligger också i närheten av populära Ängsö Nationalpark.

Så fånga möjligheten att njuta av varma sommardagar på de generösa altanerna, där du kan låta tankarna vandra medan du omfamnas av naturens harmoni. Eller stig ner på den väderbitna bryggan och känn havsbrisen smeka ditt ansikte medan du tar ett uppfriskande dopp i det kristallklara vattnet.
Den här platsen är inte bara ett hem, den är en livsstil. En möjlighet att skapa minnen som varar för evigt för dig, familjen, släkten och vännerna, omgivna av en unik och oförglömlig skärgårdsmiljö.

Kontakta oss nu för att upptäcka mer om denna exklusiva möjlighet att äga din egen udde i Stockholms skärgård!

Läs i bifogat dokument om Offentlig Auktion

Försäljning på offentlig auktion enligt samäganderättslagen
Denna försäljning kommer att ske genom offentlig auktion, som hålls av en så kallad god man förordnad av Tingsrätten; Advokat Elisabeth Sandström, Advokatfirman Elisabeth Sandström Norrtälje, med stöd av lag (1904:48 s.1) om samäganderätt. Fastighetsmäklaren har därför inte ett lika omfattande uppdrag som vid sedvanlig förmedling utan kommer att vara delaktig i följande delar;
– marknadsföring,
– anvisning av spekulanter,
– upprättande av objektsbeskrivning,
– visning av av fastigheten på öppen visning (inga förhandsvisningar kommer att genomföras).

 

Karta för Länna Norrbyvägen 137

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-norrtalje-norrtalje-kommun-lanna-norrbyvagen-137-21275778

Lämna en kommentar