Villa: Lilla Barnviksvägen 23 – 5 – 50

by

Utgångspris: 11 250 000 kr

50

Skärgårdsidyll inbäddad i grönska med båtplats och brygga 50 meter från huset. Välskött och omväxlande plan tomt som rymmer fruktträd, planteringar, japansk trädgård och flertalet uteplatser.

En grusad uppfart leder förbi garaget fram till entrén. Hallen har dubbel takhöjd och en vacker trappa som leder upp till övervåningen. På entréplanet finns kök och matplats i öppen planlösning med matsal och vardagsrum. En öppen spis är centralt placerad och delar av ytan. Här går det lätt att skapa ytterligare ett sovrum för den som vill. Från köket nås en altan. Nedervåningen präglas av öppenhet och ljus. I anslutning till hallen finner vi ett badrum med dusch i snyggt stilrent kakel. Övre planet rymmer tre sovrum, ett allrum med kamin, stort badrum med bastu och klädkammare. Från den övre våningen ges utsikt ner mot vattnet. Tvättstuga med separat ingång på entréplan.

På den stora och välanlagda tomten, omgiven av staket, om 3 478 kvm finns äppelträd och anlagda planteringar och växthus. På tomten finns även pool, utedusch och bastuhus. Sommarvatten i växthus och till utedusch. Vid infarten, garage med gästrum.

Passar som både permanent och fritidsboende ca 30 minuter från stan.


Vacker omgivning och lantlig skärgårdsmiljö med närhet till butiker och skolor i Brunn. Bad finns förutom vid bryggan även vid den vackra insjön endast en kort promenad bort.

 

Karta för Lilla Barnviksvägen 23

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-ingaro-varmdo-kommun-lilla-barnviksvagen-23-21330196

Lämna en kommentar