Villa: Målaregatan 4 – 9 – 50

by

Utgångspris: 6 000 000 kr

50

Välkommen till Målaregatan 4!

Suveränt läge på populära centrala ön Ekholmen, med havsutsikt från flera av fönsterna, med kommunala båtplatser ett stenkast från knuten.

Den vackra villan anno 1910 har de senaste 20 åren använts som generationsboende. Här finner ni totalt 304 kvm till ert förfogande med en lägenhet i ett plan om 74 kvm, en lägenhet i två plan om 142 kvm samt en rymlig källare om 67 kvm. Här finns 3 vardagsrum, 3 badrum/wc, 4-6 sovrum och för den som ser fastigheten som en investering så skulle den övre lägenheten kunna inrymma ytterligare ett kök och delas av till två lägenheter och då bilda ett hyreshus.

Nyinsatt luft/vattenvärmepump -24 borgar för kommande låga driftskostnader men här finns även fungerande eldstäder i form av två vackra kakelugnar och en braskamin. Kommunalt VA. Fiber upp till 10 000 Mbit är perfekt för hemmajobbarna.

Mysig trädgård – stor för att vara i området – med två altaner, fruktträd & bärbuskar. Fri gatuparkering och på tomten finns ett fristående kallgarage med el.

Gångavstånd till stan, stadsbuss, förskola, skola, jourbutik, Blomlöfs fiskrestaurang och vackra Saltösand med strand och klippor. I kvarteret finns även flera kommunala båtplatser lediga, se länk, på nån minut är ni ute i skärgården som väntar! Har ni inte egen båt så finns sommartid hop on/hop off-stop för skärgårdstrafiken i Saltösund.

 

Karta för Målaregatan 4

https://www.hemnet.se/bostad/villa-9rum-ekholmen-karlskrona-kommun-malaregatan-4-21317202

Lämna en kommentar