Villa: Östra Värbovägen 1 – 8 – 50

by

Utgångspris: 5 975 000 kr

50

Mitt i pittoreska Grundsund, finner vi detta mycket vackra och charmiga hus där skärgårdskänsla blandas med modern komfort. En sommardröm, året runt, med oöverträffat ljusflöde och en mindre trädgård.
Bostaden är oerhört vacker med en underbar sommarkänsla där köket är renoverat, taket är omlagt och fönster är bytta. Bergvärme och fiber är installerat. Huset fungerar som en modern bostad året runt.

Känslan av gedigen kvalitet och ett extraordinärt ljusflöde infinner sig direkt vid entrén. Bostaden har precis allt du behöver för permanentboende eller för ett skönt sommarliv med närhet till allt som Grundsund har att erbjuda. Parkeringsplatser finns på tomten.

Entréplan rymmer bland annat ett välutrustat modernt kök, stort vardagsrum, matsal, sovrum samt toalett. Övre plan rymmer hela fyra bra sovrum, stor hall med solig balkong samt badrum. På källarplan, där det är högt till tak finns ytterligare ett sovrum, bra förvaringsmöjligheter, enklare tvättstuga samt utgång ut till trädgården.

Östra Värbovägen 1 erbjuder ett vackert och kvalitativt boende med mycket känsla, där allt är utfört av lokala fackmän/ hantverkare. Du bor här mitt i den pittoreska bebyggelsen och det gamla fiskesamhällets bryggor, fina hamnpromenader, sjöbodar, båtar och bad en kortpromenad bort.
På Östra Kajen ligger mycket omtyckta Pelles rökeri. Promenerar du därifrån vidare har du en underbar strandpromenad längs havet och klipporna som avslutas vid fina badplatsen i Vigerna. I Grundsund finns också en bra matvarubutik några hundra meter bort (öppen året runt), där du bland annat kan köpa fredagsräkorna, café, restauranger samt ett par trevliga kläd- och inredningsbutiker, förskola/ skola, bibliotek med mera. Grundsund är verkligen en av Bohusläns kustpärlor men här finns mycket att utforska för den som inte är bekant med området.

På Skaftö finns många möjligheter för dig som söker aktivitet som golf, kajakpaddling och cykling. Du kan också välja att inte göra något, bara njuta av miljön. intilliggande Fiskebäckskil passar du på vägen ut, till andra kustpärlor som Smögen, Kungshamn och Hunnebostrand har du en knapp timma med bil. Lysekil når du med bil eller så tar du färjan Carl Wilhelmsson från Fiskebäckskil. För dig som är golfintresserad finns populära golfbanan Skaftö golfklubb i närområdet. Till Uddevalla/ Torp har du en knapp halvtimma och därifrån har du ca 45 minuter till Göteborg, till Svinesundsbron har du knappt en timma med bil och till Oslo tar du dig på cirka två timmar.

 

Karta för Östra Värbovägen 1

https://www.hemnet.se/bostad/villa-8rum-grundsund-lysekils-kommun-ostra-varbovagen-1-21300251

Lämna en kommentar