Villa: Ovanvägen 11 – 6 – 50

by

Utgångspris: 9 750 000 kr

50

Stor och spännande fastighet med drömläge i mysiga Magnarp. På första parkett ligger villan högt beläget och har fri obruten utsikt över havet och Kullaberg. En unik plats där havet alltid bjuder på ett skådespel. Njut av magiska solnedgångar eller hypnotiseras av ett stormande hav, alla årstider har sin speciella charm. Fastigheten har tidigare varit Magnarps Pensionat som hade sina glansdagar under 50- och 60-talet. Då precis som nu lockar Magnarp med sin pittoreska miljö och närhet till hav och bad. Idag är fastigheten en gedigen och rymlig villa, eftersom den senaste stora renoveringen gjordes på 70-talet så utgår vi ifrån att nästa ägare kommer att göra ganska stora förändringar för att skapa sitt eget drömboende och få fram dess fulla potential.

Villan har fantastiska ytor som ger kommande ägare massor av möjligheter. Slutresultatet kan bli en stor lyxigt privatbostad där t.ex. den gamla restaurangdelen blir ett magnifikt rum med otrolig havsutsikt. Den rymliga källarvåningen öppnar också upp för andra alternativ. Kombinera möjligheten att bo vackert och jobba från hemmet, eller inred del av villan med en extra bodel för att kunna erbjuda släkt och vänner en fin gästlägenhet. Längs husets havssida löper en härlig veranda i soligt söderläge. Fastigheten marknadsförs som friliggande villa men är taxerat som ett kedjehus eftersom huskroppen sitter ihop med grannfastigheten.

Magnarp ligger vackert beläget precis utmed kusten, norr om Ängelholm. En fantastisk kuststräcka med många fina badstränder och underbara omgivningar. I den lilla småbåtshamnen ligger en uppskattad fisk- och skaldjursrestaurang. Matbutik, bibliotek, skola och ytterligare restauranger finns i närbelägna Vejbystrand. Femton minuters bilfärd bort ligger Ängelholm med ytterligare service, tågstation och flygplats.

Välkommen att boka tid för visning!

 

Karta för Ovanvägen 11

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-magnarp-angelholms-kommun-ovanvagen-11-21293916

Lämna en kommentar