Villa: Rosins väg 1 – 4 – 50

by

Utgångspris: 9 950 000 kr

50

Drömläge på första parkett invid hamnen i Båstad. Fastigheter med läge som detta kommer sällan ut till försäljning i Båstad. Dock finns nu möjlighet att köpa detta fina objekt som ligger alldeles närmast havet vid hamnen centralt i Båstad.
Fastigheten har varit i en och samma familjs ägo sedan byggåret och det finns nu stora möjligheter för nästa ägare att göra detta till ett riktigt drömställe.

Varmt välkomna till Rosins väg 1.

Med hänförande havsutsikt och strandnära läge ligger denna attraktiva och gedigna byggmästarvilla/radhus på lugn återvändsgata. Villan, som är uppförd 1960 och tillbyggd 1968 är uppförd i gedigna materialval och väl underhållen. Rosins väg ligger på bästa läge i Båstad med närhet till både hamnen, tennisbanor och trevliga restauranger. Det är en idyllisk gata med charmiga radhus, en mysig gränd och mycket charm. Huset som kännetecknas av omedelbar sjökontakt och tidstypisk arkitektur har generösa sällskapsutrymmen med öppen spis, möjlighet till 3 sovrum samt garage, parkeringsplats och en insynsskyddad innergård i rakt söderläge. Lucka till oinrett vindsplan. Ett sant drömboende som passar lika bra för både permanentboende som sommarboende.

Strandpromenaden längs vattnet är en levande miljö med en konstant ström av människor som promenerar med hundar, cyklar och joggar . Här sitter man också på första parkett för att beskåda allt detta och njuta av både soluppgång och solnedgång i havet samtidigt som hus och trädgård är helt insynsskyddad. Med vattnet som granne får man här en fantastisk och ständigt levande utsikt över Laholmsbukten och dess natur med segelbåtar, kajaker och kanoter samt fågelliv med svanar, änder mm.

ENTRÉPLAN

Idyllisk entré från Rosins väg, kantad med vackra rosor. Trevlig entréhall öppnar upp mot sällskapsytor och kök. Sällskapsytor med havsutsikt och murad öppen spis, bestående av två stora rum med gott om plats för både matgrupp och flera sittgrupper. Utgångar till altan med öppen spis, pergola och trädgård i rakt söderläge. Kök med matplats. Mycket praktisk groventré med gott om förvaring samt ingång till pannrum/gäst-wc/tvättstuga med utgång till trädgård.

ÖVRE PLAN

Sällskapsrum/hall med inbyggda bokhyllor. Rymligt ”Master bedroom” med fönster och balkongdörr med underbar utsikt mot havet. Här fanns tidigare en balkong mot havet som ej återställdes efter renoveringen. Här finns gott om garderober. Rummet var ursprungligen tänkt att vara två sovrum. Ytterligare ett bra sovrum med klädkammare. Badrum med badkar.

GARAGE

Rymligt garage med vidbyggt förråd. Parkeringsplats.

 

Karta för Rosins väg 1

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-bastad-centralt-hamnen-bastads-kommun-rosins-vag-1-21290301

Lämna en kommentar